Pehrsson: inglaste koosseisu äraarvamine on meile raske ülesanne

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson. Foto: Jaanus Lensment

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson lausus tänase treeningu eel, et meeskond on heas seisus ning 

«Mul on hea meel, et enne üheksandat mängu kümnest on meil veel võimalus edasi pääseda. Loomulikult on tegu kahe väga raske ülesandega, sest edasipääsuks peaksime võitma mõlemad mängud. Praegu aga peame valmistuma esimeseks kohtumiseks, et näidata fantastilist mängu,» sõnas Pehrsson.

Inglased on alagrupi võidu juba kindlustanud, kuid Pehrsson nentis, et mõnes mõttes muudab see tema elu keerulisemaks. «Jah, Inglismaa on juba edasi jõudnud, nad ei pea seega meiega peetavat mängu võitma. Ilmselt tahavad ja on nad sunnitud vigastuste tõttu katsetama mõningaid uusi ideid. Teadagi tahavad uued mängijad ennast treenerile tõestada. Nende algkoosseisu äraarvamine on meie jaoks seega raske ülesanne, aga küllap tahab iga treener mängida parima koosseisuga. Päris seda nad teha ei saa, sest nende ridades on palju vigastatud mängijaid,» lausus rootslane.

Eesti koondis lendab Inglismaale kolmapäeval, kohtumine Wembley staadionil algab reede õhtul Eesti aja järgi kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles