Kaks suurt, üksikud noored ja uus pronksisoosik

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kitsing (vasakul) TTÜ särgis.
Kristjan Kitsing (vasakul) TTÜ särgis. Foto: Meelis Meilbaum

Homme Tartus sealse Rocki ja Kalev/Cramo heitlusega algav korvpalli meistriliiga uus hooaeg tõotab tulla samasuguse süžeega nagu varemgi. Rock ja Cramo on omaette klassist, seejärel tuleb terve ports tiime, kelle hulgas võivad kõik võita kõiki. Ometi on meeskondade ülesehitus üpris erinev. Postimees vaatas, kes on kahe hooaja vahel tugevamaks, kes nõrgemaks muutunud.

Kaks suurt

Tartu Ülikool/Rock ja Kalev/Cramo. Eeldatav finaalpaar keskendub eelkõige välissarjadele ja kodune liiga saab tähtsaks alles aprillis-mais. Tavaliselt on see tähendanud, et paberil nõrgemad klubid suudavad neid põhiturniiril paar korda üllatada ja ilmselt läheb samamoodi ka nüüd. Omavahel minnakse enne play-off’e vastamisi neli korda, aga jõudude seisu ei pruugi see näidata. Tavapärasest pisut suurem intriig on siiski õhus – Kalev jäi mais üle pika aja meistritiitlita ja kindlasti soovivad nad meistrikarika Tallinnasse tagasi tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles