Korsika ralli korraldus ajas tiimijuhid vihale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala sõitmas Korsika rallil.
Jari-Matti Latvala sõitmas Korsika rallil. Foto: SCANPIX

Legendaarne Korsika ralli oli seitsme aastase pikkuse pausi järel taas WRC kalendris, kuid meeskonnad polnud Vahemere saarele naasmise üle kuigi õnnelikud. Pigem loodetakse, et tulevikus toimub Prantsusmaa ralli taas Alsace’is.

«Hooldusala ei vastanud absoluutselt WRC tasemele,» teatas Volkswageni meeskonna juht Jost Capito autosport.com-ile. «Minu arvates ei peaks me mööda saart ringi reisima – meil oli neli või viis erinevat ööbimiskohta ning alati pidime broneerima toad ka hooldusmeestele, juhuks kui neil seda vaja oleks pidanud minema. Mõned asjad olid sellel rallil naeruväärsed.»

Ott Tänaku meeskonna M-Spordi juht jätkas: «Pressikonverentsil oli saal tühi ning raja ääres polnud pealtvaatajaid. Aasta tagasi oli Prantsusmaa rallil kahtluseta kogu sarja parim hooldusala, kuid nüüd töötasime soomülkas. Pole küsimustki, et järgmisel aastal läheks ma pigem Alsace’i tagasi.»

Prantsusmaa autotootja Citroeni juht Yves Matton jäi veidi tagasihoidlikumaks: «Liiga vara on lõplikke kokkuvõtteid teha. Eelmisel aastal oli Alsace’is palju pealtvaatajaid, kuid pigem peaksime Korsikat võrdlema Alsace’i esimese aastaga, kui ka seal oli publikut vähem.»

Korsika ralli võitis Volkswageni piloot Jari-Matti Latvala, M-Spordi tiimi kuuluv Ott Tänak lõpetas kümnendana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles