Postimehe otsepilt: Kehra alistas põnevusmängus Viljandi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meistrivõistluste viienda vooru esimestes kohtumistes said kodus võidu kirja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ja Põlva Serviti.

Kehralased võtsid koduseinte toel 32:29 (16:12) võidu seni täiseduga esinenud Viljandi HC üle. Viimasele viiele minutile 31:24 eduseisus läinud Kehra parimad olid lõpuks Marko Slastinovski 11, Kaspar Lees 5 ning Uku-Tanel Laast, Kaupo Liiva ja Dmõtro Jankovski 4 tabamusega. Viljandlaste resultatiivseimateks osutusid Ott Varik 9 ning Kristo Voika ja Karl Toom 5 väravaga.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Indrek Lillsoo: «Analüüsisime enne kohtumist vastast ja sellist duelli ootasimegi. Me ei läinud kaasa Viljandi kõva kaitse ning emotsiooniga, vaid mängisime oma mängu. Lahendasime oma ülekaalud ära ning avapoolajal hästi tegutsenud Slastinovski lisas meile enesekindlust. Teisel poolajal vahe vähenes, sest kõik vahetused ei õigustanud ennast.»

Viljandi juhendaja Marko Koks: «Kehra oli seekord meist parem. Meil annab tunda tihe mängugraafik, mistõttu me pole saanud tegeleda üldfüüsilise ettevalmistusega. Igatahes esitasime enda poolt hooaja kõige kehvema partii.»

Serviti alistas HC Viimsi/Tööriistamarketi 35:23 (18:11). Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Andreas Rikken 9, Henri Sillaste 7 ja Carl-Eric Uibo 5 tabamusega. Kaotajate poolelt viskas Ravo Voosalu 6 ning Siim Pinnonen ja Robin Oberg 4 väravat.

Serviti peatreener Kalmer Musting: «Vastane polnud Põlvas parimas rivistuses ja saime kindla võidu. Nädalavahetusel toimuva euromatši eel on meil aga probleeme koosseisuga. Mängijad lõhutakse platsil ära ning nii sai Kristjan Muuga väljakul viibida kõigest veerand tundi. Teda asendanud duublist tulnud Sander Sarapuu oli aga ülesannete kõrgusel ja viskas neli väravat. Lisaks sellele teeb mulle muret Andri Ternovõi seisund.»

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen: «Meil jäi tagaliinis jõust puudu. Meie mängupilt polnud kõige hullem, kuid eksisime palju, mille Serviti kiirrünnakutega ära karistas. Loodetavasti suudame nädala pärast neile karikamängus kõvema lahingu anda.»

Tabeliseis: 1. Viljandi HC 8 (5-st mängust), 2. Põlva Serviti 8 (5), 3. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 6 (4), 4. HC Viimsi/Tööriistamarket 4 (4), 5. Aruküla SK 1 (3), 6. Audentes SK 1 (4), 7. SK Tapa 0 (3) punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles