Raul Must sai MK-etapi avaringis võidu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Maria Kilk

Hollandis sulgpalli maailmakarika etapil sai Eesti esireket Raul Must avaringis võidu taanlase Flemming Quachi üle 27:25, 21:19. 

Mustal oli esimeses geimis eduseis 20:15, kuid maailma edetabelis 86. kohal asuv Quach osutas visa vastupanu ning Mustal õnnestus realiseerida alles üheksas geimpall. Teises geimi lõpus suutis Must paari punktilist edu hoida lõpuni, mis tagas pääsu kolmekümne kahe parima sekka.

Musta treener Mart Siliksaare sõnul oli mäng kõrge kvaliteediga ja iga punkti eest tuli kõvasti võidelda. «Esimese geimi lõpus hakkas Raul eduseisus liigselt kiirustama ning eksis ja vastane suutis järele võtta. Kuid otsustaval hetkel näitas Raul suuremat tahtejõudu ja võitis viimased pikad pallivahetused,» rääkis Siliksaar.

Teises ringis on maailma edetabelis 45. positsioonil asuva Musta vastaseks kodupubliku ees mängiv Nick Fransman.

Oktoober on Euroopas sulgpallis tippturniiride kuu. Hollandi maailmakarika etapp on esimene väga tugevatest turniiridest, kus on suur auhinnafond ja jagamisel kõrged maailma edetabeli punktid. Nädala pärast Taanis ja kahe nädala pärast Pariisis toimuvad sulgpalli maailma kõrgeima kategooria Superseries turniirid, kus osaleb maailma absoluutne paremik, teiste seas ka Raul Must.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles