15 kuud kadunud olnud Prantsusmaa tippjalgpallur saab uue võimaluse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lassana Diarra (vasakul) heitlemas Prantsusmaa kõrgliiga kohtumises Zlatan Ibrahimoviciga.
Lassana Diarra (vasakul) heitlemas Prantsusmaa kõrgliiga kohtumises Zlatan Ibrahimoviciga. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa jalgpallikoondis kohtub 8. oktoobril maavõistlusmängus Armeeniaga ning 11. oktoobril minnakse vastamisi Taaniga. Üle pika aja on Prantsusmaa koondises 30-aastane poolkaitsja Lassana Diarra, kes oli vahepeal 15 kuud jalgpallurina pildilt täiesti kadunud.

Karjääri parematel päevadel Londoni Arsenali, Londoni Chelseat ja Madridi Reali esindanud Diarra siirdus 2012. aastal Venemaale, kus ta pallis Mahhatškala Anži ja Moskva Lokomotivi ridades. 2014. aasta suvel läks ta tülli Lokomotivi peatreeneriga ning poolkaitsja lasti lahti, kirjutab The Guardian.

Seejärel on Diarra jalgpallurina olnud justkui kadunud ja vahepealsest ajast on vähe teada. Praegu pallib mees Prantsusmaa kõrgliigas Marseille ridades ning samal ajal tänas ta sõpru ja treenereid, kes aitasid tal raske perioodi ületada.

Vahepeal ringlesid Diarra kohta isegi jutud, et mees on läinud Süüriasse sõdima. Toona lükkas ta advokaatide vahendusel sellised jutud siiski ümber. Prantsusmaa kõrgliigas on Diarra sel hooajal pidanud seitse kohtumist ning saanud kirja ka ühe värava. Head esitused koduklubi eest avasid talle taas uksed ka Prantsusmaa koondisesse, kus ta on varasemalt pidanud 28 kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles