Saaremaa ralli sai veel ühe nimeka eestlasest osaleja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn - James Morgan.
Sander Pärn - James Morgan. Foto: Ray Põder

Eile lisandus 48. Saaremaa ralli stardilisti võistluspaar Sander Pärn – James Morgan (nr. 146). Algselt võistlusele registreerunud Venemaa võistluspaar Radik Šaymiev - Maksim Tsvetkov ei saa isiklikel põhjustel rallil osaleda ja nii otsustaski MM Motorsport pakkuda võimalust Sander Pärnale ja James Morganile.

«Nädala alguses selgus, et Radik Šaymiev ei saa rallil osaleda ning tekkis võimalus sõita tema MM Motorsport poolt ettevalmistatud Ford Fiesta R5 masinal. Mõtlesime koos MM Motorspordiga ja otsustasime, et meil oleks kasulik sellel rallil sõita, sest pole ammu sõitnud (viimati Soome MM-rallil augustis) ja saaks käe jälle soojaks,» sõnas Pärn enne eesootavat Saaremaa rallit.

«Oleme juba Jamesiga ja MM Motorspordiga Saaremaal ning sõitsime täna 35 testikilomeetrit. Sain taas tunde kätte, kuid võistlusele lähen tegema eelkõige oma sõitu ja esimene eesmärk on lõpuni jõuda, kuid kindlasti soovin anda hea lahingu meie N-rühma tippudele – Siim Plangi, Rainer Aus, Egon Kaur ja Roland Murakas. Saab näha, kui soe minu käsi võrreldes nendega on,» lisas ta veel.

48. Saaremaa ralli start antakse traditsiooniliselt Kuressaare keskväljakul, kui reedel, 9. oktoobril kell 18.00 sõidab esimene auto stardipoodiumile. Reedel sõidetakse kolm katset, millest viimane Kuressaare linnatänavatel. Laupäeval sõidetakse Saaremaa rallil seitse kiiruskatse, teiste hulgas ka Saaremaa klassikud Kaugatoma ja Undva.  Ühtekokku läbitakse kahe päeva jooksul 111,45 katsekilomeetrit.

48. Saaremaa ralli võitjat saab Kuressaare keskväljakul asuval poodiumil tervitada laupäeval kell 18.30.

Ralliraadio on raadio Kadi, mis levib Kuressaares sagedusel 90,5 MHz.

Silveston Saaremaa ralli võistlejate stardinimekirja leiab autosport.ee lehel.

Info teede sulgemise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles