Fotod: Rousey lubab järgmise vastase peal näidata kõiki enda oskusi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Praeguseks maailma kõige kuulsamaks MMA-võitlejaks tõusnud ameeriklanna Ronda Rousey valmistub parasjagu järgmiseks tiitlimatšiks, kui ta läheb 15. novembril Melbourne'is vastamisi Holly Holmiga. Viimati käis Rousey eelseisvast kohtumisest rääkimas saates «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» ning lubas, et Holm saab tundma kõiki tema oskusi.

«Ma olen tšempion põhjusega. Ma olen meistrivöö omanik, kuna ma olen parim igas valdkonnas. Kui mul ei ole õnnestunud enda eelmiste vastaste peal kõiki oskusi näidata, siis Holly on tõeliseks õnnistuseks, kuna tema peal saan näidata kõiki enda oskusi,» teatas Rousey.

«Paberil tundub see minu jaoks isegi kohutav matš,» lisas ta. «Kavatsen kõigile tõestada, et päriselus käivad asjad teisiti. Tema statistikasse viiakse pärast minu käest saadud kaotust sisse mitmed korrektuurid.»

Rousey on senise karjääri jooksul pidanud 12 matši, mis on kõik lõppenud ka tema võiduga. 11 korda on ta vastase alistanud juba esimeses raundis. Rouseyst viis aastat vanem Holm on võitnud kõik 9 senist matši. Profipoksijana sai Holm omal ajal kirja 33 võitu, 3 viiki ja 2 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles