Albaania – Serbia mängu turvab üle 2000 politseiniku

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serbia jalgpallifännid.
Serbia jalgpallifännid. Foto: SCANPIX

Neljapäevane Albaania ja Serbia jalgpallikoondiste EM-valikmäng tõotab tulla üks ajaloo turvatumaid valikmänge - 12 000 inimest mahutavale staadionile plaanitakse korda hoidma tuua koguni üle 2000 politseiniku. 

Serbia ja Albaania mäng Belgradis jäeti mäletatavasti pooleli - pärast seda, kui serblane Stefan Mitrovic võttis maha drooni, mis kandis Suur-Albaania sümboolikat, puhkes väljakul kaklus ning Albaania keeldus teiseks poolajaks väljakule tulemast, viidates ka sellele, et neid olid rünnanud Serbia fännid, kirjutab Soccernet.ee.

Neljapäevasele mängule ei müüda pileteid eelneva kriminaalkaristusega inimestele ning mängu ajaks suletakse kõik staadionist kilomeetri raadiuses tegutsevad asutused.

Mustal turul küündivad piletihinnad aga juba kosmilistesse suurustesse - 350-eurose keskmise kuupalgaga riigis saab praegu mängule pileteid osta juba 500 euro eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles