Pehrsson: kõik 23 mängijat on homseks mänguks terved

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson.
Magnus Pehrsson. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson lausus eilse viimase treeningu eel  antud pressikonverentsil, et tema suurim rõõm on üks – kõik mängijad on terved. 

«Kõik 23 mängijat osalevad õhtusel treeningul, see on positiivne. Lõppev nädal on olnud erinev septembrikuiste valikmängude omast, kus mängijad said olla mitu päeva koondise juures ja treenisid koos,» viitas Pehrsson sellele, et enne mäng Leedu ja Sloveeniaga kogunes koondis varakult ning ühtegi põhimeest ei vaevanud klubimängudest saadud väsimus. Sestap saadi töötada ühtse plaani järgi.

Seekord on treeningud Pehrssoni sõnul olnud individuaalsemad ning selles on olnud suur abistav roll koondise uuel treeneril Jimmy Högbergil, kelle eriala on füüsiline vastupidavus ning personaaltreeningu. Sestap on Högberg mitme mängijaga eraldi töötanud, sest näiteks kapten Ragnar Klavan saabus esmaspäevasele esimesele treeningkogunemisele otse lennukilt, jõudmata trennist osa võtta. Tolle treeningu jättis tagareie traumale viidates pooleli ründaja Ats Purje, kuid temagi on mänguvalmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles