Postimees Londonis: Konstantin Vassiljev: pall võib kukkuda mõlemasse väravasse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani sõnul on Eesti koondis teinud suure arengu võrreldes kaheksa aasta taguse ajaga, kui koondis käis esimest ja seni viimast korda Wembleyl mängimas. Poolkaitsja Konstantin Vassiljev sõnas aga, et näeb Eestil võimalusi nagu iga mängu eel.

«Eesti jalgpall üldpildis on teinud selle ajaga suure arengu ja see on ka koondises näha. Mängijad on praegu terved, kõik on saanud koondise eest mänguaega. Näiteks Ats Purje mängib Eesti liigas, aga on ka koondise eest heas vormis. Ma ei saa rääkida teiste mängijate eest, aga minu jaoks on kaheksa aastaga väga palju muutunud, olen nii koondise kui ka klubi tasemel väga palju kogemusi juurde saanud,» sõnas Klavan.

Vassiljev jäi kahe jalaga maa peale. «Rääkida võib ükskõik mida, aga kui tuled Inglismaale mängima, on raske öelda, et me oleme selles vastasseisus parem koondis. Vähemalt paberil. Aga alati on võimalus, pall on ümmargune ja võib kukkuda mõlemasse väravasse! Läheme platsile nagu alati, proovime nii endast parima anda kui ka mängu nautida,» kinnitas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles