Klopp teenib Liverpoolis vähemalt 20 miljonit eurot

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi sõlmis eile õhtul kolmeaastase lepingu 48-aastase sakslase Jürgen Klopiga. Kokku teenib tunnustatud treener nende aastatega vähemalt 20 miljonit eurot, kuid tiitleid võites võib see number kasvada 28 miljonini, vahendab BBC.

Liverpool vallandas pühapäeval senise juhendaja Brendan Rodgersi, kes sai töötada kolm ja pool aastat, kuid erilist edu ei saavutanud. Klopp võtab meeskonna üle olukorras, kus Inglismaa kõrgliigas hoitakse kümnendat kohta.

Rodgersiga koos lahkus Liverpoolist ka tema senine abitreener Sean O’Driscoll. Teisele abitreenerile Gary McAllisterile leitakse klubis uus töökoht.

Klopp toob enda kõrvale Zeljko Buvaci ja Peter Krawietzi ehk samad mehed, kellega ta töötas Dortmundi Borussias. Saksamaa tippklubist lahkus Klopp eelmise hooaja järel. Tema juhendamisel võitis Borussia kaks Saksamaa meistritiitlit ning korra jõuti ka Meistrite liiga finaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles