John Lennoni pubist saab Eesti fännistaap

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Lennon
John Lennon Foto: SCANPIX

Eesti võrkpallikoondisega Torinosse EM-finaalturniirile kaasa sõitnud fännid saavad reedest kuni pühapäevani üheskoos aega veeta ja lõõgastuda Torinos John Lennoni Pubis. Pubi aadress on Corso Giovanni Agnelli 160, Torino 10135.

Pubisse on võrkpallisõbrad oodatud nii enne kui pärast Eesti koondise mänge 9., 10. ja 11. oktoobril. Eesti fännidele on reserveeritud terve teine korrus. Kõikidel õhtutel aitavad meeleolu luua Teele Viira ja Olavi Kõrre.

Fännistaabi kava:

Reede, 9. oktoober

Fännid (kes ei lähe vaatama Prantsusmaa – Horvaatia mängu algusega kell 18), kogunevad pubis kell 18, et testida lauluhäält ja hiljem üheskoos mängule marssida.  NB! 9. oktoober on John Lennoni sünnipäev, nii et kõik alt laienevate pükste, ümmarguste prillide ja Eesti koondise fännisärgiga külastajad saavad pubi omanikult personaalse vastuvõtu osaliseks.

Pärast kell 21 algava Eesti - Itaalia mängu lõppu oodatakse fänne jälle pubisse. Koht on Eesti fännidele avatud kuni öösel kella kolmeni, nii et ka hilised saabujad jõuavad mängujärgseid muljeid vahetama.

Laupäev, 10. oktoober

Mängujärgne ühislaulmine algab umbes kell 20.

Pühapäev, 11. oktoober

Mängujärgne ühislaulmine algab umbes kell 18.

Et ühislaulmine sujuks libedamalt on Eesti koondise mängijad valinud selleks turniiriks fännidele sobivad laulud. Küsige «Torino 2015» laulikuid võrkpalliliidu esindajatelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles