Eesti kohtunikud ja ametnikud teenindavad erinevate UEFA sarjade mänge.

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Rei
Anne Rei Foto: Lembit Peegel

Täna, 9. oktoobril on jalgpalliliidu infrastruktuuri juht Targo Kaldoja meeste EM-valikmängu Liechtenstein – Rootsi UEFA delegaat, Eesti kohtunikud Kristo Tohver, Sten Klaasen, Lauri Salei ja Mart Martin on ametis U-21 EM-valikmängul Saksamaa – Soome ning Eiko Saar, Jaanus Mutli, Dmitri Vinogradov ja Grigori Ošomkov teenindavad U-21 EM-valikkohtumist Luksemburg – Rumeenia.

Homme, 10. oktoobril on jalgpalliliidu asepresident Ainar Leppänen meeste EM-valikmängu Aserbaidžaan – Itaalia UEFA delegaat.

Kolmapäeval, 14. oktoobril on jalgpalliliidu peasekretär Anne Rei UEFA delegaat naiste Meistrite liiga mängul KIF Örebro DFF (Rootsi) - FC PAOK (Kreeka) ning jalgpalliliidu võistluste osakonna juhataja Kadri Jägel samas ametis Fortuna Hjørring (Taani) - FC Minsk (Valgevene) matšil.

7.–12. oktoobrini on Oleg Harlamov UEFA delegaat U-19 EM-valikturniiril Belgias, kus lisaks korraldajale osalevad Rootsi, Valgevene ja San Marino. Targo Kaldoja on UEFA delegaat 24.–29. oktoobrini U-17 EM-valikturniiril Luksemburgis, kus mängivad Austria, Serbia, Leedu ja Luksemburg.

Kohtunikud Eiko Saar ja Neeme Neemlaid teenindavad 10.–15. novembrini Aserbaidžaanis toimuvat U-19 EM-valikturniiri, kus korraldaja kõrval osalevad Türgi, Ukraina ning Bosnia ja Hertsegoviina.

29. septembril teenindasid Kristo Tohver, Dmitri Vinogradov ja Jaan Roos UEFA noorteliiga mängu FC Minsk (Valgevene) – FC Viitorul (Rumeenia). Eesti toimunud U-17 tüdrukute EM-valikturniiril olid kolmes mängus ametis Anni Koppel ja Karolin Kaivoja ning käimasoleval U-19 noormeeste EM-valikturniiril teenindavad kolme kohtumist Riivo Stolts ja Veiko Mõtsnik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles