Karm algus: Argentina ja Brasiilia jalgpallikoondised alustasid kaotustega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero pidi vigastuse tõttu kohtumise pooleli jätma.
Sergio Agüero pidi vigastuse tõttu kohtumise pooleli jätma. Foto: SCANPIX

Lõuna-Ameerikas tehti sel nädalal algust 2018. aasta jalgpalli MMi valiksarjaga. Eesti aja järgi täna varahommikul toimunud kohtumistes pidid kaotuse vastu võtma nii Argentina kui ka Brasiilia.

Üllatuslikum oli Argentina kaotus, kes jäi koduväljakul 0:2 alla Ecuadorile. Vigastatud Lionel Messita mänginud Argentina jaoks läksid asjad hullemaks juba 24. minutil, kui põlvevigastuse tõttu pidi platsilt lahkuma Sergio Agüero.

Agüero vigastuspausi täpne pikkus pole teada, kuid ta ei saa koondist aidata järgmise nädala valikmängus Paraguay vastu.

Külaliste väravad lõid 81. minutil Frickson Erazo ja 82. minutil Felipe Caicedo. Argentina koondisele oli see koduväljakul esimeseks kaotuseks kuue aasta jooksul.

Brasiilia jäi samal ajal võõrsil 0:2 alla suvel Copa America võitjaks kroonitud Tšiilile. Võõrustajate poolel olid täpsed Eduardo Vargas 72. minutil ja Alexis Sanchez 90. minutil.

Esimese ringi kohtumised Lõuna-Ameerikas:

Boliivia – Uruguay 0:2

Kolumbia – Peruu 2:0

Venezuela – Paraguay 0:1

Tšiili – Brasiilia 2:0

Argentina – Ecuador 0:2

Valiksarja teise vooru kohtumised toimuvad kolmapäeval:

Ecuador – Boliivia

Uruguay – Kolumbia

Paraguay – Argentina

Brasiilia – Venezuela

Peruu – Tšiili 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles