Jimmy Högberg – haridust nautiv müüdimurdja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jimmy Högberg (paremal) näitab peatreeneri Magnus Pehrssoni (vasakul) ning abitreenerite Janno Kivisilla ja Jesper Norbergi valvsa pilgu all Eesti koondislastele ette soojendusharjutusi.
Jimmy Högberg (paremal) näitab peatreeneri Magnus Pehrssoni (vasakul) ning abitreenerite Janno Kivisilla ja Jesper Norbergi valvsa pilgu all Eesti koondislastele ette soojendusharjutusi. Foto: Mihkel Maripuu

Kui Eesti Jalgpalli Liit teatas septembri lõpus, et koondise juures asub tööle 34-aastane Jimmy Högberg, tutvustati teda kui füüsilise ettevalmistuse treenerit. Högberg ise aga rõhutab: ta on jalgpallitreener.

Hoolimata pikast päevast, mille jooksul Högberg esimest korda koondislastega kohtus ja pidi ammutama meeletutes kogustes infot, saabub ta meeskonna hotelli esmaspäevaõhtusele kokkusaamisele energiast pakatavana. Käepigistuski on reibas ja tugev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles