Cretu oma mängijatest: kellele on avatud taeva väravad, kes on koondise A ja O

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Cretu ja alati heatujuline Rait Rikberg EMil.
Võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Cretu ja alati heatujuline Rait Rikberg EMil. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Postimees palus EMil osaleva võrkpallikoondise peatreeneril Gheorghe Cretul oma juhendatavaid mängijaid iseloomustada. Koondis on koos olnud väga pikalt: kevadel mängiti valikturniiri otsustavad kohtumised Rootsiga, seejärel osaleti suvel Euroopa liigas ja valmistuti EMiks. Nii on peatreener kõigi meestega hästi tuttavaks saanud.

Sidemängijad Kert Toobal ja Andres Toobal

«Meeskonna A ja O on kapten Kert. Tema rolli selles meeskonnas on raske üle hinnata. Ta on mees, kes teab, millal teisi tagant utsitada, ja suunab meie mängu. Ta on Eesti võrkpalli viimase kümnendi olulisim mängija ja ma loodan, et ka nooremad mehed saavad veel mõne aasta tema tõsteid nautida.»

«Kerdi vend Andres on viimase kahe aastaga läbi teinud suure arengu. Ta on alati valmis ja tema suhtumine on uskumatult hea. Lisaks on Andres väga positiivne inimene ja see mõjub koondisele hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles