Ferrari keeras Red Bullile selja, segane olukord jätkub

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari ja Red Bull masinad.
Ferrari ja Red Bull masinad. Foto: SCANPIX

F1 sarjas sõidetakse sel nädalal Sotšis, kuid etapist rohkemgi on pakkunud kõneainet Red Bulli järgmise hooaja tulevik, sest viimase info kohaselt keeldub Ferrari meeskond neile mootorite tarnimisest.

Red Bulli meeskond, kes tänavu sõidab Renault' jõuallikatega, otsustas järgmiseks hooajaks leida uue mootoritarnija. Esmalt vaadati sarja valitsevate Mercedeste otsa, kuid sealt saabus eitav vastus. Laual olid veel Honda ning Ferrari mootorid, kuid kuna McLareni meeskonna käesolev hooaeg on näidanud, et Honda jõuallikad ei ole just parimad, siis keeraski Red Bull pilgu Ferrari poole.

Kuulsa Itaalia autotootja meeskond ei andnud pikka aega konkreetset vastust, kas ollakse valmis Red Bullile mootoreid tarnima, kuid portaali f1today.net info kohaselt on nüüdseks otsus tehtud ning selle järgi otsustati konkurendile selg keerata. Spekulatsioonide kohaselt on Ferrari keeldumise põhjuseks asjaolu, et Red Bullis nähakse liiga suurt konkurenti - nimelt on Ferrari nõus varustama jõuallikatega Toro Rosso tiimi, kes on tänavusel hooajal meeskondlikus arvestuses seitsmendal kohal, samas kui kuulsa energiajoogi tiim on neljandal kohal ning Ferrari hoiab teist positsiooni.

Red Bull on varasemalt andnud mõista, et kui nad uueks hooajaks uut mootoritarnijat ei leia, võivad nad sootuks sarjast loobuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles