Postimees Londonis: Inglismaa lehtedes pakutakse Eestile huvitavaid algkoosseise

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Enne täna õhtul toimuvat Inglismaa ja Eest EM-valikmängu jalgpallis tehakse kohalikes lehtedes peamiselt juttu eilsetest valikmängudest, kus edu saatis nii Iirimaad kui ka EM-pääsem taganud Põhja-Iirimaad, ebaõnne kogesid aga šotlased. Mängule Eestiga pühendatakse ruumi napilt.

Samuti on kohalike lehtede eeltöö tase veidi küsitav, nii näiteks pakub Daily Express Eesti algkoosseisu Dmitri Kruglovi, kes seekord üldse Inglismaale ei sõitnudki. 

The Guardian ennustab, et Eesti poolel alustavad Mihkel Aksalu, Taijo Teniste, Ragnar Klavan, Enar Jääger, Artur Pikk, Joel Lindpere, Karol Mets, Konstantin Vassiljev, Sergei Zenjov, Ats Purje ja vasakul äärel Sander Puri. See oleks peaaegu sama koosseis, mis jooksis Eesti eest platsile ka viimases valikmängus Sloveenia vastu, vaid Puri asemel kuulus toona põhirivistusse Ken Kallaste.

Daily Mail arvab aga, et Eestit esindavad täna Aksalu, Teniste, Jääger, Klavan, Pikk, Lindpere, Alo Bärengrub, Aleksandr Dmitrijev, Kallaste, Purje ja Zenjov, jättes meie koosseisust välja nii Vassiljevi kui ka Metsa.

The Sun pole vaevunud Eesti võimalikku koosseisu üldse ära trükkima, tuues välja vaid inglaste võimaliku põhirivistuse. Seal on Joe Hart, Nathaniel Clyne, Chris Smalling, Gary Cahill, Ryan Bertrand, Michael Carrick, James Milner, Adam Lallana, Theo Walcott, Raheem Sterling ja Harry Kane. Selles osas on täpselt sama meelt ka nii The Guardian kui ka Daily Mail.

The Suni loo kõrval on ära trükitud maineka William Hilli kihlveokontori reklaam, kus pakutakse Eesti võidu puhul raha tagasi 20-kordselt. Muuhulgas on võimalik teha panus ka sellele, et Ats Purje lööb täna õhtul värava (raha tagasi 66-kordselt). Sellest, millist kohtumist oodatakse, annab aimu koefitsient, mis kehtib juhul, kui Inglismaa võidab ning mängus lüüakse neli väravat või rohkem. Suureskoorilisele võidule panustaja saaks oma raha tagasi vaid 1,3-kordselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles