Saaremaa rallit juhtiv Plangi: oma sõiduga täielikult rahul pole

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Plangi.
Siim Plangi. Foto: Ray Põder

Reedel alanud EAL Eesti autoralli ja DMACK Trophy Eesti Juunioride meistrivõistluste viimase etapi, Silveston Saaremaa ralli avapäeva järel on liidrid tänavused absoluut ja klassi N4 meistrid Siim Plangi – Marek Sarapuu (Mitsubishi Lancer Evo X).

Plangi – Sarapuule kaotavad peale kolme sõidetud kiiruskatset 11,1 sekundiga Kaur - Arnek ja kolmandana jäävad liidritest 15,7 sekundi kaugusele Aus – Koskinen. Samad mehed moodustavad ka avapäeva järel klassi N4 (EMV2) esikolmiku.

«Meie tänane stardipositsioon oli küll hea ja saime tänu mitte tolmus sõitmisele ka korraliku edu, kuid oma sõiduga ma täielikult rahul pole, sest ei kasutanud saadud eelist täielikult ära. Kui homme tolmab, siis tegin õige stardipositsiooni valiku, kuid veidi kahtlen oma valikus, kuid nüüd on otsus tehtud ja seda enam tagasi võtta ei saa,» võttis Plangi Saaremaa ralli avapäeva kokku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles