Peatreener Cretu: oleksime pidanud teatud hetkedel arukamalt tegutsema

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Itaalia.
Eesti - Itaalia. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Cretu ütles pärast EMil Itaalialt saadud 0:3 kaotust, et rünnakuid tuleks paremini realiseerida ja ise vähem vigu teha.

«Kui on võimalus, siis tuleb skoorida. Tegime mõned rumalad vead, oleksime pidanud teatud hetkedel arukamalt tegutsema. Nii blokis kui rünnakul,» sõnas Cretu.

«Teises geimis näitasime kohati päris head mängu. Kaitse ja blokiga jään üldiselt rahule, ka servisime kohati hästi. Nende ründajad on väga võimsad ja meie blokimäng oli ilus.»

Cretu lisas, et mäng peab olema positiivsem. «Isegi kui vastased teevad asju suurepäraselt, tuleb ise rünnakul paremini asju realiseerida. Tegime liialt sundimatuid vigu,» lisas juhendaja.

«Meil pole selliseid vastaseid olnud kunagi, vajame selliseid mänge veelgi. Usun, et teiseks mänguks on mehed paremini valmis ja kõik on võimalik,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles