Serbia korvpallikoondis võib saada ameeriklasest tagamängija

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
C. Zvezda's Telekom Jenkins Charles (C) shoots in front of Panathinaikos' Dimitris Diamantidis (L) during the Euroleague basketball match Panathinaikos vs C. Zvezda Telekom at the Athens' Olympic Indoor hall on December 6, 2013.  AFP Photo / Angelos Tzortzinis
C. Zvezda's Telekom Jenkins Charles (C) shoots in front of Panathinaikos' Dimitris Diamantidis (L) during the Euroleague basketball match Panathinaikos vs C. Zvezda Telekom at the Athens' Olympic Indoor hall on December 6, 2013. AFP Photo / Angelos Tzortzinis Foto: Angelos Tzortzinis/AFP

Milano Olimpia korvpalliklubi ameeriklasest tagamängija Charles Jenkins saab järgmisel nädalal Serbia passi, kirjutab korvpalliportaal Sportando.

Kuna Itaalia liigas on Euroopa korvpalluritele ja ameeriklastele seatud eraldi limiidid, siis annab Jenkinsi Serbia kodakondsus Milanole võimaluse ühe eurooplasest mängija juurde võtta.

26-aastane Jenkins mängis kaks viimast hooaega just Serbia suurklubis Belgradi Crvena Zvezdas. Ühtlasi saaks ta mängida ka Serbia korvpallikoondises, aga koondise praegune liider Milos Teodosic on varem öelnud, et kui Serbia otsustab rahvuskoondisesse mõne kodustatud palluri võtta, siis tema enam riiki ei esinda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles