Fury polegi enam Batman: minust saab tiiger, lõvi või karu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury (paremal) ja Vladimir Klitško.
Tyson Fury (paremal) ja Vladimir Klitško. Foto: SCANPIX

Poksimaailm elab suure matši ootuses. 28. novembril kohtuvad omavahel IBFi, IBO, WBA ja WBO raskekaalu meistrivööde omanik Vladimir Klitško ja senise karjääri jooksul vaid võite tunnistanud britt Tyson Fury.

Nagu poksijatele ikka kombeks, siis enne suuri matše antakse meediale intervjuusid, kus püütakse end ülistada ja vastast tampida. Fury on suuvärgi poolest tuntud ning nüüd võrdles ta end erinevate kiskjatega.

«Minust saab tiiger, lõvi, karu või kesiganes te soovite,» teatas ta Sky Sportsile. «Kas ma olen end kunagi suurtes matšides nõrgast küljest näidanud? Minus on veel rohkem sees kui varem. Vladimiril pole aimugi, kellega ta vastamisi läheb.»

Matši eel toimunud pressikonverentsil tõmbas Fury pilke aga sellega, et ilmus meedia ette Batmani kostüümis ning maadles kõigi nähes Jokkeriga. Klitško vaatas seda kõike pealt ning nimetas vastase käitumist naeruväärseks ning soovitas tal ravile minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles