Sõber: Rapla jättis monoliitse mulje

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber
Andres Sõber Foto: Mihkel Maripuu

Korvpalli Eesti meistriliigas pidasid täna oma hooaja avamängu mullu pronksiseerias kohtunud AVIS Rapla ja Rakvere Tarvas. Sarnaselt mulluse hooaja lõpule jäid täna peale Aivar Kuusmaa hoolealused, kes võtsid pöördeliste sündustega matšis 92:86 (43:50) võidu.

Kaotajate peatreener Andres Sõber lausus TV6 intervjuus: «Kogu mäng oli üks suur kompamine. Dikteerisime algul mängu, mäng oli kontrolli all, aga lõpuks surusid nad meid pikema pingiga ära. Samas – pole paha siit edasi minna. Rapla jättis samas väga hea, monoliitse mulje. Eredat liidrit neil ei ole, aga häid säravaid vendi see eest vähemalt viisiku jagu. Kajupank tegi väga korraliku mängu.»

Rapla klubi peatreener Aivar Kuusmaa avaldas tunnustust enda ja vastasmeeskonna aadressil ja väljendas rahulolu, et eduseisu lõpus siiski üsna kindlalt hoida suudeti. Üsna paljukõneldud pika tsentri ootamise kohta sõnas ta: «Meie rahakott on õhuke, see olukord suuresti ei muutu. Ja kui me tahame korvi alla head venda saada, peame kauem otsima, olema kannatlikud ja samal ajal nö oma kummi venitama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles