Peatreener Cretu: homme tuleb diagonaalründajate duell

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Prantsusmaa.
Eesti - Prantsusmaa. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Cretu sõnas pärast EMil Prantsusmaalt saadud 1:3 kaotust, et kohati jäi ta mängupildiga rahule ning et homme Horvaatia vastu saab olema diagonaalründajate duell.

«Isegi kui kaotad, siis kui sa mängid selliste vastastega 15 kohtumist, annab see midagi. Algul võidad ühe geimi, siis juba mängu,» sõnas Cretu. «Prantslased peavad kontrollmänge Venemaaga, meie Taaniga. Kogu austuse juures Taani vastu, siin on vahe.»

«Saime oma bloki ja kaitse tööle ja servisime samuti hästi, olime koordineeritud. Ühel hetkel näitasid prantslased, et nemadki on inimesed,» kommenteeris juhendaja võidetud kolmandat geimi.

Cretu vahetas juba avageimi alguses pingile diagonaalründaja Oliver Venno, kes alustas kahvatult. Nii sai sisuliselt kogu mängu platsil olla Renee Teppan, kes näitas kohati ilusaid liigutusi. «Selge see, et homme on Oliver platsil. Aga kui ta oleks täna kohe alguses hästi mänginud, poleks ma teda välja võtnud. Homme saab olema tema ja Omrceni (Horvaatia diagonaal Igor Omrcen-M.G.) duell, nüüd sai Oliver veidi puhata ka,» sõnas peatreener. «Nad saavad näidata, kes on kõvem mees.»

Eesti ja Horvaatia mängivad homme kell 16. See mäng selgitab suure tõenäosusega ka alagrupi kolmanda edasipääseja. Seda juhul, kui täna saavad itaallased horvaatidest jagu. Siis on Eestil ja Horvaatial mõlemal kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles