Teppan videointervjuus: geimivõit on tore, aga tähtsam on mängupilt ja see oli täna parem

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallikoondise teine diagonaalründaja Renee Teppan sai EM-finaalturniiril end proovile panna tugeva Prantsusmaa vastu, sest peatreener Gheorghe Cretu vahetas ta Oliver Venno asemel mängu juba avageimi alguses.

«Ega see protsent mul mängus kokku väga hea ei olnud, aga noh, vastane mängis tõesti hästi kaitses. Kokkuvõttes arvan, et suutsime natukene paremini esineda kui eile,» sõnas Teppan. «Geimivõit on tore, aga tähtsam on mängupilt ja see oli täna parem kui eile.»

Vaata videointervjuust, mida Teppan veel rääkis.  

«Selge see, et homme on Oliver platsil. Aga kui ta oleks täna kohe alguses hästi mänginud, poleks ma teda välja võtnud. Homme saab olema tema ja Omrceni (Horvaatia diagonaal Igor Omrcen-M.G.) duell, nüüd sai Oliver veidi puhata ka,» kommenteeris peatreener Cretu vahetust. «Nad saavad näidata, kes on kõvem mees.»

Eesti ja Horvaatia mängivad homme kell 16. See mäng selgitab suure tõenäosusega ka alagrupi kolmanda edasipääseja. Seda juhul, kui täna saavad itaallased horvaatidest jagu. Siis on Eestil ja Horvaatial mõlemal kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles