Horvaatia liider duellist Vennoga: loodan, et võidame ka siis, kui löön vähem punkte

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Omrcen (nr 5) Itaalia vastu blokis.
Igor Omrcen (nr 5) Itaalia vastu blokis. Foto: cev.lu

Täna Eestiga võrkpalli EM-finaalturniiril alagrupist edasipääsu eest võitlema asuva Horvaatia koondise diagonaalründaja Igor Omrcen ütles, et tunnetab mängu tähtsust väga hästi. Eesti ja Horvaatia selgitavad Itaalia ja Prantsusmaa järel kolmanda play-offi pääseja.

«Eesti on sarnaselt meile siin, et võidelda kolmanda koha eest. Määrav on servi vastuvõtt ja keskendumine,» rääkis 35-aastane kogenud mängumees, kes eilses kohtumises Itaalia vastu tõi meeskonna parimana 14 punkti.

Eesti koondise juhendaja Gheorghe Cretu ütles eile, et tänase otsustava kohtumise võtmekohaks on meie diagonaali Oliver Venno ja Omrceni duell. «Tean, et me mõlemad peame selles mängus kõvasti lööma, aga loodan, et Horvaatia võidab ka siis, kui ma toon temast vähem punkte,» kommenteeris Omrcen kahevõitlust.

«Me oleme füüsiliselt võimsam meeskond ja võiduks on vaja võimalikult vähe vigu teha,» lisas ta.

Horvaatia võrkpallikoondise peatreener Igor Simuncic ütles, et määravaks saab vaimne jõud.  «Kõikidel meeskondadel selles grupis oli juba eile peas tänane mäng. Itaalia ja Prantsusmaa madistavad esikoha eest ja meie Eestiga edasipääsu eest,» ütles ta.

Horvaatia mängis eilse hilisema mängu, eestlased said varem õhtale. «See teeb meie taastumise raskemaks, aga loodan, et saame hakkama. Teadsime mängude ajakava ammu.»

«Kõige tähtsam on, kumb peab vaimselt paremini vastu. Kui on kaks võrdset tiimi, siis see saab määravaks,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles