Chelsea valis välja Mourinho võimaliku asendaja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Simeone.
Diego Simeone. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi teatas mõne päeva eest, et nad usaldavad täielikult peatreener Jose Mourinhot. Nüüd kirjutab ajaleht Mirror, et vaatamata tehtud avaldusele püüab klubi Mourinhole potentsiaalset asendajat leida.

Tuginedes Portugalist pärit allikatele väidab väljaanne, et Chelsea võib Mourinho asemele palgata Madridi Atletico juhendaja Diego Simeone. Seda muidugi vaid juhul, kui valitseva Inglismaa meistri tulemused kiiremas korras ei parane.

Simeone palkamine oleks inglastele aga üsna kulukas ettevõtmine, kuna tema eest peaks Atleticole maksma vähemalt 15 miljonit naela. Simeone sõlmis Madridi meeskonnaga märtsis viie aasta pikkuse lepingu, kus on eraldi punktina kirjas ka väljaostusumma.

Tiitlit kaitsev Chelsea on Inglismaa kõrgliigat alustanud kohutavalt ning kaheksa vooru järel hoitakse kaheksa punktiga alles 16. kohta. Võita on suudetud vaid kaks mängu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles