Ott Kiivikas krooniti taas Põhjamaade parimaks muskilimeheks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: fitness.ee

Ott Kiivikas krooniti nädalavahetusel Lahtis toimunud võistlusel kuuendat korda Põhjamaade meistriks. Raigo Kuusnõmm saavutas kulturismi kategoorias -80 kg kuuenda koha ning suurepärase tulemuse tegi ka Kaspar Tõnisson, kes sai hõbemedali meeste physiques.

Eesti kulturismi- ja fitnessikoondis astus Soomes üles 31-liikmelises koosseisus. Enim võistlejaid oli bikiinifitnessis kus säravaima tulemuse tegi Reet Reimets, kes pääses finaali ning lõpetas Põhjamaade arvestuses viiendana.

Häid tulemusi tehti ka bodyfitnessis. Neljandale kohale tuli Tatiyana Pudovkina ning Gea Taalvelt sai viienda koha. Naiste physiques lõpetas Esta Pilt samuti viiendana.

Eestlased osalesid Põhjamaade meistrivõistlustel kümnendat korda. Võistlustel konkureerivad omavahel Eesti, Soome, Rootsi, Norra, Taani ja Islandi sportlased. Kui tavapäraselt korraldavad võistlust osavõtjariigid korda-mööda, siis sellel korral viidi võistlus läbi Nordic Fitness Expo suurürituse raames.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles