Raadik jättis Aarna tühjade kätega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Raadik.
Pille Raadik. Foto: jalgpall.ee

Soome naiste palli jalgkõrgliiga viimases voorus jagasid Pille Raadik ja Signy Aarna ehk Aland United ja Kuopio Pallokissat omavahel pronksmedalid; tulisest duellist, kus mõlemad eestlannad skoori tegid, väljus võitjana Aland.

Mängu eel olid kaalukausid üpris võrdsed - kuigi Aland alustas tabelis kahepunktilise eduga, toimus mäng Kuopios ja kindlasti võitu vajanud Pallokissat meelitas staadionile üle 500 poolehoidja. Juba 7. minutil asusid kaslased ka eduseisu, vahendas Soccernet.ee.

Rõõmu ei kestnud kauaks, kolm minutit hiljem viigistas Raadik seisu ja suurima väravalööja karikaga koju läinud Cynthia Uwak viis Alandi kohe ka ette.

Hooaja viimasele 45 minutile tuli Pallokissat taas näljaselt ja Aarna süstis lootust, kui 51. minutil viigiseisu taastas, ent Uwak viis Alandi teistkordselt juhtima. Mõni minut enne lõppu löödi mängu kuueski värav ja 3:3 viik andis kodunaiskonnale taas veidi lootust, kuid pronksmedaliteks vajalikku võiduväravat ei leitud ja Aland säilitas tabelis kahepunktise edu. Mõlemad eestlannad tegid kaasa 90 minutit, Aarna valiti Uwaki ees koguni mängu parimaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles