Klavani klubikaaslane saab homme Eesti vastu võimaluse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Augsburgi ja Šveitsi koondise väravavaht Marwin Hitz.
FC Augsburgi ja Šveitsi koondise väravavaht Marwin Hitz. Foto: SCANPIX

Eesti ja Šveitsi vahelises jalgpalli EM-valikmängus saab homme šveitslaste ridades enda võimaluse Ragnar Klavani klubikaaslane Marwin Hitz, kes asub kaitsma külaliste väravat.

Šveits on endale juba pääsu finaalturniirile taganud ja nii saab selles valiksarjas esmakordselt väljakule ka Hitz. Valiksarja esimeses kaheksas kohtumises kaitses Šveitsi väravat Mönchengladbachi Borussi puurilukk Yann Sommer ja viimati San Marino vastu pääses väljakule Dortmundi Borussia väravavaht Roman Bürki. Homme on nüüd Hitzi kord.

«Rääkisime (Klavaniga) sellest mängust mõned nädalat tagasi. Kohtusime ka eile õhtul, kui Eesti tuli Londonist tagasi. Loomulikult viskasime ka omavahel nalja,» rääkis Hitz ise tänasel pressikonverentsil.

«Hitz on homme meie väravavaht. Ta on olnud meiega terve valiktsükli ning teinud meeskonnamängijana head tööd. Meil ongi kolm väga head väravavahti,» lisas šveitslaste peatreener Vladimir Petkovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles