Pehrsson: loodame olla palli valdamises ja vasturünnakutes head

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson.
Magnus Pehrsson. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson tõdes koondise tänasel pressikonverentsil, et kõik mehed on homseks matšiks Šveitsiga valmis ning homme loodetakse näitada korralikku esitust.

«Mängijate tervislik seisund on hea. Kõik on valmis homme mängima. Õhtul on lühike trenn ja koosseisu osas teeme valiku homme lõunal,» rääkis Pehrsson.

Rootslase sõnul soovitakse homme teha hea esitus ja vallata võrreldes näiteks viimase matšiga rohkem palli. «Loodame olla palli valdamises ja ka vasturünnakutes head,» sõnas Pehrsson.

Vastaste mängu puhul keskendus eestlaste juhendaja peamiselt šveitslaste rünnakutugevusele. «(Xherdan) Shaqiri on nende võtmemängija, kui ta muidugi homme mängib. Neil on kolm väga liikuvat ründajat ja Shaqiri on üks neist. Nad on ründav meeskond, kes toovad äärekaitsjad kõrgele ja sellega tuleb tegeleda. Nad on kvaliteetsed mängijad, kellele meeldib rünnata,» lisas Pehrsson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles