Raul Must teenis maailmakarika turniiri finaalis kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must
Raul Must Foto: Margus Ansu

Eesti sulgpallur Raul Must sai Hollandis Almeres maailmakarika turniiril teise koha.

Finaalmängus pidi maailma edetabelis 48. kohal asuv Must tunnistama endast paarkümmend kohta eespool paikneva India sulgpalluri Ajay Jayarami (BWF 26. koht) paremust 21-12, 21-18. Musta jaoks tähendab turniiri tulemus ühtlasi karjääri parima saavutuse kordamist. Sel aastal mängis Must sama tugeval turniiril finaalis ka Venemaal Vladivostokis. GP taseme turniir annab suure punktilisa maailma edetabelisse, mis aitab kindlustada olümpiakohta. Kuigi Rio 2016 kvalifikatsiooniperiood sulgpallis lõpeb ametlikult järgmise aasta aprilli lõpus, on viimastel kuudel väga edukalt esinenud Must olümpiapileti nüüdseks sisuliselt kindlustanud.

Uuel nädalal mängivad Must ja Kati Tolmoff aga juba Taanis superseries premier turniiril, mis on sulgpalli kõrgeima kategooria turniir, tuues kokku maailma absoluutse paremiku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles