Kas valiksarjale õnnestub taas kodus panna ilus punkt?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri (keskel) Eesti koondise eilses trennis Lilleküla staadionil.
Sander Puri (keskel) Eesti koondise eilses trennis Lilleküla staadionil. Foto: Mihkel Maripuu

JALGPALL. Eesti jalgpallikoondis paneb täna 2016. aasta EM-valiksarjale punkti, kui läheb kodus vastamisi juba endale EM-pääsme taganud Šveitsiga. Kui matemaatiliselt on eestlastel võimalik veel play-off’i kohta püüda (Eesti vajaks selleks näiteks 5:0 võitu Šveitsi üle ja San Marino peaks samuti 5:0 alistama Sloveenia), siis reaalsuses on EM-rong meie jaoks ära sõitnud.

Seega ongi eestlastel täna võimalus panna valiksarjale lihtsalt ilus punkt. Viimati lõpetas Eesti valiksarja mänguga koduväljakul kuus aastat tagasi, kui võeti 2:0 võit Belgia üle. Nii loodavad ka eestlased reedese Inglismaaga peetud mänguga võrreldes rünnakul juurde panna. «Arvan, et kindlasti on rohkem vaja rünnata ja momente luua kui võõrsil Inglismaa vastu. Viimane mäng ja kodumäng. Midagi pole tagasi hoida,» seadis tänaseks sihte Puri, kes käis väljakul ka kuus aastat tagasi Belgia vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles