Fännid kardavad Putinit rünnanud Hamiltoni elu pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin (vasakul) ja võitu tähistav Lewis Hamilton
Vladimir Putin (vasakul) ja võitu tähistav Lewis Hamilton Foto: SCANPIX

Vormel-1 maailmameistritiitli suunas liikuv britt Lewis Hamilton võttis eile Sotšis järjekordse võidu. Poodiumil ülemeelikult käitunud võidumees pritsis šampanjaga üle ka Venemaa presidendi Vladimir Putini.

Ilmselt eeldas Putin, et lahkub autasustamiselt kuivalt, kuid Hamilton ei suutnud end tagasi hoida ning lasi šampanjajoa valla juba siis, kui Putin veel tema kõrval seisis. Presidendi saatjaskond vaatas Hamiltoni üsna kurjal pilgul ning Putin juhatati kiiresti kuivematesse oludesse.

Twitteris läks seejärel elu keema ning paljud fännid viskasid nalja, et Hamiltoni päevad võivad Putini ründamise järel ka loetud olla. «Putin annab oma oma taparühmale nüüd Lewis Hamiltoni koduse aadressi,» ütles üks. Teine küsis omakorda: «Kui kaua võtab aega, kuni Hamilton leitakse oma vannist surnuna?» Kolmas arvamus: «Putini pritsimine pole hea idee, kuna ta suudab sind pommitada 1000 miili kauguselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles