Ferrari boss: Kimi võitles nagu viiking, olen tema üle uhke

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen (paremal) ja Maurizio Arrivabene
Kimi Räikkönen (paremal) ja Maurizio Arrivabene Foto: SCANPIX

Sotši vormel-1 etapp sai soomlaste jaoks dramaatilise lõpplahenduse. Viimasel ringil püüdis Kimi Räikkönen mööduda kolmandal kohal olnud Valtteri Bottasest, kuid sõitis kaasmaalasele otsa.

Bottas katkestas ning Räikkönen suutis katkise auto viiendana finišisse vedada. Veidi hiljem määrati Ferrari piloodile 30 sekundit trahvi ning ta langes kaheksandaks.

Ferrari meeskonna juht Maurizio Arrivabene toetas täielikult Räikköneni ning tema sõnul keegi antud olukorras karistust väärinud. «Kimi võitles viimasel ringil nagu viiking. Olen tema üle uhke,» vahendab MTV3 mehe sõnu. «Tema ja Bottase vahel oli võitlus koha pärast. Samas ei ole ma kohtunik ning ei tee neid otsuseid.»

Eilse etapi võitis MM-sarja üldliider Lewis Hamilton. Teine oli Sebastian Vettel ning kolmandaks kerkis soomlaste intsidendi järel Sergio Perez.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles