Vene kerkis Žalgirise põhimeheks, Halliku klubi edukas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (vasakul).
Siim-Sander Vene (vasakul). Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondislase Siim-Sander Vene koduklubi Kaunase Žalgiris alistas Leedu meistrivõistlustel Klaipeda Neptunase 81:71 (42:36).

Vene viibis Kaunases toimunud kohtumises väljakul 26.30 ning viskas selle ajaga 6 punkti, võttis 5 lauapalli, tegi 1 vaheltlõike ja 2 isiklikku viga. Kahesed 4/3, kolmesed 1/0. Venest kauem viibisid väljakul vaid austraallasest tsenter Brock Motum ja Mantas Kalnietis, kirjutas Basket.ee.

Žalgiris juhib turniiritabelit koos Vilniuse Lietuvos rytasega täisedu nelja võiduga. Neptunas on neljast vastasest alistanud kaks.

Ungari kõrgliigas mängiva Reinar Halliku koduklubi Szombathely Falco võitis kodus kolmandas voorus Sopron KC klubi 79:75 (36:40) ning tõusis kahe võiduga jagama kolmandat kuni viiendat kohta. Hallik alustas mängu, osales 18 minutit ja tõi sedakorda 6 punkti.

Eeloleval neljapäeval (15.10) võõrustab Falco Paksi Atomeromud, kes on kolme võiduga hetkel liider.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles