Oliver Karma sai Leedus Šiauliai MK-etapil neljanda koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Karma ja Vanco Z.
Oliver Karma ja Vanco Z. Foto: Gerlin Kess

Möödunud nädalavahetusel Leedus Šiauliai Arena Horse Showl võistelnud sportlastest kujunes nädalavahetus kõige edukamaks Oliver Karmale. Oma hobusega Vanco Z  oli ta kõigil kolmel päeval suure ringi sõitudes auhinnalistel kohtadel. Parima eestlasena saavutasid nad MK-etapil neljanda koha.

Esimesel päeval 140 sentimeetrises klassis olid Karma ja Vanco kolmandad, laupäeval sõitsid samal kõrgusel ennast neljandale kohale ja pühapäevases MK-etapi sõidus saavutati samuti neljas koht. Lätlasest rajameister Ivo Mikelsons oli Šiauliais seadnud üles sellise tasemega MK-raja, et puhtalt suutis parkuuri läbida vaid poolakas Michal Kazmierczak hobusega Que Pasa 5, korrates sellega oma eelmise aasta võitu.

Meie teistest takistussõitjatest osalesid MK-sõidus veel Urmas Raag ja Kullo Kender, kes parematele kohtadele ei jõudnud. Raag ja Carlos said tulemuseks 9 karistuspunkt, Kender ja Axel V 12 ning Raag ja Ibelle Van De Grote Haart 17.

Noorte hobuste parkuurides olid head sooritused Kullo Kenderil, Tiit Kivisillal ja Riina Sederil. Kivisillalt kahel päeval auhinnalised kuuendad kohad, hobustel Fred ja Vulcano. Puhta parkuuriga lõpetanud Seder ja Kleopatra tulemus viis nad kahel viimasel päeval seitsmendale kohale.

Kender ja Dolanda tagasid endale pühapäevases sõidus kindla kolmanda koha. Ühtlasi olid Kender ja Kivisild eesotsas ka avatud klassi sõitudes. Kender ja Astrid L saavutasid „Speed and music“ klassi teise koha ning Kivisild ja Donna Paola olid sama sõidu neljandad. Seitsmes oli Renek Rosenberg hobusega Vinski TT.

Koolisõidus tegid hea töö Dina Ellermann ja Landy’s Akvarel, kes sõitsid ennast mõlemal päeval viiendale kohale. Ellermanni esimese päeva tulemus oli 65,720% ja teise päeva MK-etapi Grand Prix Freestyle lõpetati Akvareliga 68,400 protsendiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles