Eesti koondise algrivistusse edutati tänaseks Antonov ja Puri

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis.
Eesti jalgpallikoondis. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson saadab tänases viimases EM-valikmängus Šveitsiga põhikoosseisus väljakule Ilja Antonovi ja Sander Puri.

Tegemist on ka ainsate muudatestega võrreldes eelmise valikmänguga, mis peeti reedel võõrsil Inglismaa vastu. Oma koha algkoosseisus on pidanud loovutama Aleksandr Dmitrijev ja Ats Purje. Lisaks Purile tegutseb teisel äärel Ken Kallaste, ülemise poolkaitsja rollis mängib eeldatavalt Konstantin Vassiljev ja ründaja kohta täidab Sergei Zenjov. Antonovi kõrval on kaitsva poolkaitsja rollis Karol Mets, kaitseliini moodustavad paremalt vasakule Taijo Teniste, Enar Jääger, Ragnar Klavan ja Artur Pikk ning väravas seisab ikka Inglismaa vastu hiilanud Mihkel Aksalu.

Kohtumine Lilleküla staadionil algab täna õhtul kell 21.45.

Eesti koondise koosseis valikmänguks Šveitsiga: Mihkel Aksalu; Taijo Teniste, Enar Jääger, Ragnar Klavan, Artur Pikk; Sander Puri, Ilja Antonov, Konstantin Vassiljev, Karol Mets, Ken Kallaste; Sergei Zenjov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles