Šveitsi peatreener: nägime, miks kõigil on Eestis nii raske olnud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šveitsi jalgpallikoondise peatreener Vladimir Petkovic.
Šveitsi jalgpallikoondise peatreener Vladimir Petkovic. Foto: SCANPIX

Šveitsi jalgpallikoondise peatreener Vladimir Petkovic oli pärast Eesti vastu 1:0 võidetud valikmängu oma meeskonna avapoolaja esituses ääretult pettunud.

«Esimest poolaega ei taha ma üldse kommenteerida, sest ma ei näinud platsil oma meeskonda. Teisel poolajal olid meil šansid, kahjuks ei löönud me neid ära. Nägime, miks kõik Eestis käinud meeskonnad on teiega hädas olnud – tegutsesite kaitsest lähtuvalt väga kindlalt ja hästi. Enda kaitsemängu osas ei saa me nuriseda, meil oli mitmes olukorras õnne. Seega võtan selle võidu tänulikult vastu,» sõnas Petkovic.

Šveitsi mängualgused on selles tsüklis väga tugevalt kõikunud. «Küsimus on vaimses kindluses – Leedus oli see näiteks väga hea, täna aga sugugi mitte. Palusin küll meeskonnal iseloomu näidata, aga seda ma esimesel poolajal ei näinud,» lisas Petkovic hoolealuste kohta kriitilisel toonil. «Kaheksast esimesest pallist mängisime viis tagasi väravavahile, selline asi kutsub vastast ründama ja kõrget pressingut tegema,» sõnas Petkovic.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles