Nõmme rabajooksul võidutsesid Patjuk ja Aristov

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jekaterina Patjuk.
Jekaterina Patjuk. Foto: Mihkel Maripuu

Nädalavahetusel toimus Nõmme linnaosa valitsuse ning SWECO Projekt AS-i korraldamisel sügisene 84. rabajooks, mille võitsid Dmitri Aristov ja Jekaterina Patjuk.

Aristov läbis ca 6,3 kilomeetri pikkuse rabaringi ajaga 18.54. «Jooks oli raske, sest treenin väga vähe, umbes 50-60 kilomeetrit nädalas. Selle põhjuseks on põlvevalu,» selgitas Aristov.

«Enne jooksu mõtlesin, et Kaupo Sasmin võidab ja kui olen teine, siis on hästi. Lõpuks kujunes suureks konkurentsiks Argo Jõesoo, kes püsis viis kilomeetrit minu kõrval. Viimasel kilomeetril õnnestus mul temast lahti rebida. Jäin jooksuga rahule,» rääkis Aristov Jooksuportaalile.

Viie sekundiga kaotaski võitjale Jõesoo, kolmanda koha sai keskmaajooksja Raimond Valler 19.07-ga. 

Naistest võitis rabajooksu eelmisel päeval Nõmmel krossijooksu Eesti klubide karikavõistlustel samuti võidu võtnud Jekaterina Patjuk ajaga 20.39. Teisena lõpetanud Olga Andrejeva kaotas talle ligi kahe minutiga, kolmandana jõudis finišisse Kairi Scmidt 24.02-ga.

«Väsinud ei olnud. Pigem oli väga hea ja kerge tunne jooksu ajal. Jõudu jagus piisavalt, et kõva tempot hoida,» mainis Patjuk Jooksuportaalile.

Rabajooks on kaks korda aastas – kevadel ja sügisel korraldatav rahvaspordiüritus. Esimene jooks toimus 1974. aasta aprillis. Jooksurada kulgeb Harku raba teedel. Tänavusel sügisesel rabajooksul osales 1958 inimest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles