Agent Bale'i ja Ronaldo võrdlusest: Bale ei taha olla maailma parim aluspesu müüja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale.
Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Madridi Reali ründeässa Gareth Bale'i agent Jonathan Barnett selgitas oma kliendi ja Reali superstaari Cristiano Ronaldo vahelisi suhteid ning kinnitas, et mehed saavad omavahel normaalselt läbi, kuid on suureks sõpruseks lihtsalt liiga erinevad.

«Nad ei käi igal õhtul kahekesi väljas söömas, aga see on okei. Viha pole nende vahel,» selgitas Barnett The Guardianile antud intervjuus.

Bale'i agent lisas selgituseks, et tema klient ja Ronaldo on erineva iseloomuga inimesed - erinevalt Portugali superstaarist ei huvita Bale'i suured reklaamidiilid ja enda esitlemisega seotud projektid.

«Gareth on vaikne kutt. Nad on täielikud vastandid. Samas arvan, et Gareth saab natuke Ronaldolt õppida, näiteks teistega suhtlemist. Peamiselt tahab ta aga lihtsalt oma elu elada ja seda ta teebki. Gareth on hea jalgpallur ja muud ta ei tahagi. Tal on mõned head reklaamidiilid, aga kogu tema elu keerleb selle ümber, et saada maailma parimaks jalgpalluriks. Arvan, et ta ei taha olla maailma parim modell või parim aluspesu müüja. See ei ole temalik,» rääkis Barnett.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles