Eesti koondise kodumänge külastas üle 36 000 pealtvaataja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Šveitsi kohtumine.
Eesti - Šveitsi kohtumine. Foto: Eero Vabamägi

A. Le Coq Arenal toimunud Eesti jalgpallikoondise kodumänge 2016. aasta Euroopa meistrivõistluste valiksarjas külastas 36 812 pealtvaatajat.

Mullu septembris ja oktoobris peetud matšidel Sloveenia ja Inglismaaga viibis vastavalt 6561 ja 10 195 pealtvaatajat, selle aasta juunis käis Eestit mängus San Marinoga toetamas 6131 inimest ning sügisesi kohtumisi Leeduga ja Šveitsi jälgis kohapeal vastavalt 6621 ja 7304 pealtvaatajat. Keskmiselt viibis tribüünil 7362 huvilist.

«Koondise nimel tänan südamest kõiki poolehoidjaid! Teid oli palju igal mängul – sõltumata sellest, kas kohtusime mõne nimeka või vähemnimeka vastasega. Te tulite toetama Eestit, olite alati kohal ja aitasite meil võidelda,» märkis koondise kapten Ragnar Klavan.

Eesti koondise järgmine maavõistlus toimub 11. novembril A. Le Coq Arenal, kus vastaseks on Gruusia. Pääsmed on saadaval Piletilevis.

Samuti on plaanis pidada maavõistlus koduväljakul 14. novembril. Eksootiline vastane ootab Eestit ees A. Le Coq Arenal 17. novembril, kui võõrustame maailma edetabelis 112. kohal asuvat Saint Kitts ja Nevise koondist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles