Eesti esindaja sai rahvusvahelistel CrossFiti võistlustel teise koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätelkõnd crossfit võistlustel.
Kätelkõnd crossfit võistlustel. Foto: Helsinki Showdown

Pühapäeval Soomes toimunud 30 000 eurose auhinnafondiga rahvusvahelisel crossfit võistlustel Helsinki Showdown saavutas CrossFit Tartu esindaja  Kevin Jurs teise koha, alistudes vaid soomlasele Jonne Koskile.

Terve päeva väldanud raskel võistlustel pidid skandinaaviamaade paremikku kuuluvad osavõtjad end proovile panema kõige erinevamatel jõudu ja vastupidavust nõudvatel aladel, alustades kätelkõnnist lõpetades raskete kangiharjutustega.

Jursi sõnul oli tegemist väga hästi korraldatud tugevatasemelise võistlusega. CrossFitis maailma eliiti kuuluv Jonne Koski jäi oma taseme poolest konkurentidele siiski kättesaamatuks. Hommikust õhtusse väldanud võistlus mõjus  äärmiselt kurnavalt ja järgmisel päeval ei olnud kehal ühtegi kohta, mis ei oleks kuidagi valulikul moel end tunda andnud, nentis Jurs.

Helsinki Showdown oli Jursile esimeseks tõsisemaks rahvusvaheliseks jõuprooviks ning on ka oluliseks sammuks ettevalmistustel 2016. aasta kevadel toimuvateks Euroopa Meistrivõistlusteks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles