Video: Sander Pärn jätkab tööd uue hooaja nimel autoralli MM-sarjas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn ja James Morgan Saaremaa rallil.
Sander Pärn ja James Morgan Saaremaa rallil. Foto: Krists Andersons

Sander Pärn ja James Morgan said tänu Markko Märtini juhitava MM-Motorsport meeskonna, rehvitootja DMACK ja oma toetajatele võimaluse startida selle aasta Eesti autoralli meistrivõistluste viimasel etapil, Silveston Saaremaa rallil Ford Fiesta R5 autoga. Kahjuks jäi tänavusele hooajale ilus punkt panemata, kui kirja läks katkestamine tehnilistel põhjustel. Nüüd on meeskonnal juba pilk pööratud uue, 2016. aasta hooaja poole ja ettevalmistused selleks käivad juba täie hooga.

Saaremaa ralli esimese päeva lõpetasid Pärn ja Morgan üldarvestuse neljandal kohal, esimesel katsel olid nad kolmandad ja kolmandal teised, kaotades katsevõitjatele napi 0,1 sekundiga Teisel katsel oli ka neil neil sarnaselt teistega pimedas ja tolmus sõitmisega probleeme nähtavusega.Teise päeva alguses püsisid nad esiotsa tempos, kuid siis hakkas auto tõrkuma ja kaheksandal katset pidid mehed kahjuks ralli katkestama. Tegemist oli elektriprobleemiga, mida kahjuks ei olnud võimalik ette näha.

Sander Pärn Rally Team jätkab aktiivseid ettevalmistusi järgmise aasta autoralli maailmameistrivõistlustel WRC 2 klassis täies mahus osalemiseks. 2014 aasta Drive DMACK Fiesta Trophy võiduga kaasnenud seitsmest WRC 2 sarja etapist Ford Fiesta R5 autoga kasutati tänavu ära kolm etappi. Neljal etapil osalemise saab ära kasutada aastal 2016 ja hetkel käivad M-Sport meeskonna ja rehvitootja DMACK'i ning Sander Pärna mentori Markko Märtini vahel läbirääkimised. Samuti käib töö uute toetajate kaasamiseks meeskonda, osalemaks vähemalt veel kolmel autoralli MM-sarja etapil WRC 2 klassis. Läbi tänavuse aasta ebaõnne on saadud palju kogemusi ja need tuleb pöörata uuel hooajal headeks tulemusteks. Juba järgmisel nädalal sõidetakse Hispaaniasse, kus osaletakse autoralli MM-sarja etapi, Kataloonia ralli rajaga tutvumisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles