Maailma kõige ohtlikum naine avaldas oma suurima saladuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronda Rousey kaalumisel.
Ronda Rousey kaalumisel. Foto: SCANPIX

Maailma kõige kuulsamaks MMA-võitlejaks tõusnud ameeriklanna Ronda Rousey valmistub parasjagu järgmiseks tiitlimatšiks, kui ta läheb 15. novembril Melbourne'is vastamisi Holly Holmiga. Pidevalt intervjuusid andev naine otsustas üle pika aja esimest korda ka oma eraelust rääkida.

«Ma ei räägi oma isiklikust elust. Seepärast seda kutsutaksegi «isiklikuks eluks»,» ütles ta ESPNile, kuid otsustas seekord siiski veidi saladustelaeka kaant avada. Ta kinnitas kuuldusi, et on paar vabavõitleja Travis Browne’iga. «See on tõsi, mina Travis oleme suhtes. Naudin meie koos veedetud aega ning me õpime üksteist vaikselt tundma. See on ka kõik, mis ma meie suhte kohta ütlen.»

Tänavu juulis sattus Browne skandaali, kuna tema abikaasa postitas Instagrami pilte, kus oli näha väidetavalt Browne’i poolt tekitatud kehavigastusi. UFC asus asja uurima ning määras Browne'ile ajutise võistluskeelu. Hiljem otsustas UFC, et mees on süütu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles