Kullamäe: mitmel mehel nappis vastase vastu austust

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Korvpoalli Eesti meistriliigas kaotas Audentese SG/Noortekoondis kodus Tartu Rockile 58:73. Noored Audentese poisid tegid südi etteaste ning poolaja kaotasid nad valitsevale Eesti meistrile vaid 7 punktiga.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul taheti saada mängust head trenni, aga välja tuli hoopis õppetund. «Meil olid tänaseks mänguks oma kindlad ülesanded ja praktiliselt ühtegi me neist ei täitnud. Päris mitmel mehel oli probleeme mänguks keskendumisega ja tundus, et nappis austust vastase vastu. Peame tegema sellest mängust kindlasti omad järeldused. Kui positiivse poole pealt vaadata, siis mul on hea meel, et sain noorematele anda palju mänguaega ja Robin Kivi tegi kena debüüdi meistriliigas,» sõnas Kullamäe.

Võitjate parimana viskas Evaldas Zabas 18 punkti. Karolis Petrukonis lisas 15 ja Timo Eichfuss 11 silma. Audentese kasuks viskas Taavi Jurkatamm 14 ja Kregor Hermet 11 punkti. Robin Kivi viskas 22 mänguminutiga 4 punkti

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles