Taaramäe klubivahetus valiti kümne tähtsama hulka

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Tairo Lutter

Portaal cyclingnews.com tegi ülevaate selle jalgrattahooaja kümnest kõige olulisemast klubivahetusest. Ära märgiti ka Rein Taaramäe, kes siirdub Astanast Katjuša ridadesse.

«2015. aasta alguses tundus, et Taaramäe karjäär hakkab soikuma. Terviseprobleemid ja tulemuste puudumine pärssisid tema arengut, kuid tänavune ühe aasta pikkune leping Astanaga ergutas 28-aastase mehe taas üles. Kuigi ta ei lõpetanud Tour de France’i, näitas Taaramäe pidevalt potentsiaali võita.»

Portaal toob välja Taaramäe etapivõidu Tour of Murcial, millele järgnes kuues koht Algarve velotuuril. Seejärel võitis eestlane etapi Vuelta a Burgosel ning suvi kulimineerus Norras toimunud Artic Race’i nime kanva velutooru võiduga.

«Katjuša pakub mingis mõttes Taaramäele varjupaika ning ei pane tema õlule suurtuuride pinget. Vaimselt saab Taaramäe alustada puhtalt lehelt. Kui Katjuša suudab luua Taaramäe jaoks sobiva keskkonna, siis võib ta taas õitsele lüüa,» kirjutab portaal.

Selle hooaja kümme olulisemat üleminekut:

Richie Porte, Team Sky – BMC Racing

Rigoberto Uran, Etixx-Quick Step – Cannondale

Marcel Kittel, Giant-Alpecin – Etixx-Quick Step

Daniel Martin, Cannondale-Garmin – Etixx-Quick Step

Louis Meintjes, MTN Qhubeka – Lampre-Merida

Mark Cavendish, Etixx-Quick Step – Dimension Data

Laurens ten Dam, LottoNL-Jumbo – Giant-Alpecin

Michal Kwiatkowski, Etixx-Quick Step – Team Sky

Mikel Landa, Astana – Team Sky

Rein Taaramäe, Astana - Katjuša

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles