Koomas maailmameister võitleb elu eest, Lakers jättis trenni poolel

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant (vasakul) ning Lamar Odom.
Kobe Bryant (vasakul) ning Lamar Odom. Foto: Reuters / Scanpix

Aastaid Los Angeles Lakersis mänginud korvpallur Lamar Odom viidi eluohtlikus seisundis haiglasse. Mees leiti Las Vegase bordellitoast ning ta oli tarvitanud alkoholi ja tablette.

USA meedia teatel on Odom koomas ning tal on tõsiseid probleeme mitmete siseelunditega. Odomit toetab haiglas endine abikaasa Khloe Kardashian koos oma õe Kimiga. Väidetavalt tellis korvpallur nädalavahetusel bordelli jõudes pudeli konjakit, mida ta lõpuni ei jõudnud juua. Lisaks tarbis mees ka taimset viagrat. Narkootikume sündmuspaigalt esialgse info kohaselt ei leitud.

Daily Mail kirjutab, et juunis surid lühikese perioodi jooksul Odomi kaks sõpra, kellest üks lahkus teise ilma narkootikumide üledoosi tagajärjel.

Odom on kahekordne NBA tšempion. Los Angeles Lakersi korvpallimeeskond jättis täna hommikul treeningu pooleli ning osa mängijaid, teiste seas ka Kobe Bryant, siirdusid haiglasse Odomit vaatama.

35-aastane Odom esindas Lakersit aastatel 2004-2011 ning oli meeskonnas üks põhijõude. USA koondisega võitis ta 2004. aastal olümpiamängude pronksi ning 2010. aastal krooniti ta maailmameistriks. Viimati esindas Odom 2014. aastal Hispaanias Laboral Kutxa meeskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles