Tiger Woods: olen nüüd parem inimene

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: SCANPIX

Eelmise aasta lõpus seksiskandaali sattunud, karjääris mõnekuulise pausi teinud ning seejärel üsna edutult võistlusradadele naasnud golfiäss Tiger Woods usub, et on tänu läbielatule muutunud teistsuguseks inimeseks, aga tema võidujanu on suurem kui kunagi varem.

Woods langes nädala alguses avaldatud golfi maailma edetabelis pärast 281-nädalast valitsemisperioodi teisele kohale ning uueks liidriks tõusis britt Lee Westwood, kirjutab Reuters.

Edetabelikohast hoolimata on Woodsil vaid üks eesmärk – võita. «Vahet pole, kas olen esinumber või mitte, lähen igale turniirile sooviga võita. See pole muutunud ja ei muutugi kunagi,» teatas ta.

Sel nädalal mängib Woods Shanghais ning seal teevad kaasa ka Woods ja edetabeli kolmas number, sakslane Martin Kaymer ning neljandal kohal paiknev ameeriklane Phil Mickelson. Kui üks neist neljast Shanghais võidab, tähendab see ka seda, et võitja tõuseks järgmisel nädalal edetabelis liidriks.

Woodsi sõnul pole aga tema eesmärk võimalikult kiiresti uuesti maailma esinumbriks tõusta, vaid hoopis hakata taas turniire võitma. «Ma pole sel hooajal ühtegi turniiri võitnud,» märkis ta. «Olen ka varem selliseid perioode üle elanud. Tähtis on võistelda ja võita, võita piisavalt turniire. Küll siis paraneb ka edetabelikoht.»

34-aastane Woods meenutas ta viimase aasta sündmusi, kui ilmnes, et tal oli kümneid abieluväliseid suhteid, mistõttu otsustas abikaasa Elin Nordegren temast lahutada. Lisaks kaotas Woods seksiskandaali tõttu mitmeid sponsoreid ja ka tema mänguvorm pole endisele tasemele jõudnud.

«Olen nüüd palju parem inimene,» arutles Woods. «Kõik läbielatu on mind kahtlemata muutnud, see sundis mind peeglisse vaatama ning tänu juhtunule olen nüüd märksa parem inimene.»

«Minu jaoks on kõige tähtsam olla hea lapsevanem. Mul on kaks imeilusat last ja ma tahan olla neile võimalikult hea isa,» jätkas ta. «Olen nüüd märksa tasakaalukam inimene. Vaatasin sügavale enda sisse, mõtlesin, milline ma olin ja kuidas mind kasvatati ning kuhu ma tahan jõuda. See pole lihtne protsess, aga kui selle ära teed, tunned end palju paremini.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles